-
چند تا سوال
۱.من مشخصات سیستمم گرافیک ۱ معمولی.رم۴.ویندوز۷. (بقیه شو بلد نیستم) میخواستم بدونم اگه گرافیک و رم رو ارتقا بدم بازی هایی مثل فارکرای ۳ و جی تی آی ای وی روش نصب میشه(الان نمیشه)(منظور اینه که مشکل از گرافیک و رمه یا چیز دیگس؟؟؟!!!
۲.اگه رم جدید بخرم باید بزارم کنار رم قبلی (که مثلا اگه ۴ بود ۴ بخرم بزارم کنارش که بشه ۸)یا باید جاشون رو باهم عوض کنم(خودم نه ها😂😂 یه آدم بلد)
۳.منظور از سوال ۱ اینه که گرافیک و رم بالاتر روش میخوره؟؟؟(در حد ۲ یا ۳گرافیک. و در حده ۴ یا ۸ رم)
سلام.
جناب ارتقا کامپیوتر تنها به رم یا کارت گرافیک محدود نمیشه،
کلا کامپیوتر دارای چند بخش اصلیه : 1_ مادربرد 2_سی پی یو 3_رم 4_کارت گرافیک 5_هارد 6_پاور
سی پی یو و کارت گرافیک و رم مهم ترین اجزا برای بازی و کارهای سنگین مثل 3d max هستن،یعنی اگه سی پی یو و کارت گرافیک ضعیف باشن و فقط رم رو تا 8 ارتقا بدین،مثل این این میمونه که روی پیکان رینگ اسپورت بزارین!!
1_حالا به صورت کامل براتون توضیح میدم:مادربرد یکی از مهم ترین بخش های کامپیوتر هست که وظیفه تامین برق سی پی یو ، گرافیک ،رم و هارد رو به عهده داره.______.حالا این مادربرد ها به چند دسته تقسیم میشن،(مادربرد یه سوکت داره که مخصوص نصب سی پی یو هست) مادربرد ها طبق همین سوکت دسته بندی میشن.
من مدل مادربرد و سی پی یو شما رو نمیدونم اما فکر میکنم به احتمال زیاد قدیمی باشن چون گرافیک و رمش جالب نیستن.بنابراین اگه شما بخوای سی پی یو رو ارتقا بدی باید ببینی که با مادربرد هم خوانی داره یانه!چون اگه بخوای سی پی یو قوی داشته باشی که GTA V رو مثل اب خوردن بالا بیاره باید مادربرد رو ارتقا بدی و
2_مادربرد جواب اصلی سوال یک شماست! ارتقای کارت گرافیک و رم مشکلی نداره،ولی یادتون باشه که اگه در کنار این ها سی پی یو رو ارتقا ندین و تعادل بین رم و گرافیک و سی پی یو برقرار نباشه ،سیستمتون جالب از آب در نمیاد چون سی پی یو به شدت برای بازی مهمه.
3_مادربرد هم که ارتقا بدین نیاز به پاور دارین(پاور برق مورد نیاز مادربرد رو تامین میکنه)این وسط هارد و رم میمونن.هارد که فضای سیستم هستش که نهایتا از همون هارد سیستم قبلیتون استفاده میشه.رم هارو هم بفروشین و یک 8 واحد (با توجه به فرکانس مادربرد) بخرین.
4_کارت گرافیک هم مدل داره،به حافظه نیست،ما یه کارت گرافیک قوی یک گیگ داریم که از یه کارت گرافیک ضعیف تر دو گیگ بهتر عمل میکنه!
اگه بخواین سیستم تون رو شامل (مادربرد،گرافیک،سی پی یو،پاور،رم)ارتقا بدین بهتره بفروشین و یه جدید بخرین.اگه هم نمیخواین جدید بخرین،برای یه ارتقای نسبتا خوب باید 3.300.000 هزینه کنیدسلام
سی پی یو خیلی مهمتر از رم و گرافیکه من gta v رو روی رم 8 گرافیک 2 corei5آوردم خیلی روون بود سی پی یو و رمت رو ارتقا بده رم رو 8 کن رم قدیمیت هم آگهی کن تو ایسام سی پی یو 4 هسته 8 مگ کش هم بگیر بزار روش با یه ssdگرافیک رو هم نمیخواد ارتقا بدی فقط بعد از لود بازی رزولیشنش رو یکم کم کن
اوکی میشه
ارتقا سیستم کامپیوتر مهم مهم فوری
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)